Cégünkről

A Csókástan Kft 2010 január 18-án alakult szaktanácsadási feladatok ellátása céljából, mely tevékenység mára országos lefedettségű.

Cégünk 2013 augusztusától rendelkezik a Bisnode által kiállított „A”-, idén pedig már „AA” tanúsítvánnyal, amely utóbbira a magyarországi vállalatok csupán 1,75 %-a jogosult.

(Az „AA” tanúsítvánnyal rendelkező cégekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.)

Tevékenységi körünk 2016 áprilisában bővült „vegyes termékkörű nagykereskedelemmel”-, Catering source logóval, melynek kínálata webshopunkban megtekinthető és megrendelhető. A forgalmazott termékek köre folyamatosan növekszik, ezért rugalmasan tudjuk kezelni Ügyfeleink egyedi igényeit is.

Célunk, hogy Ön kényelmesen - egy helyről, kedvező áron - tudja beszerezni a vendéglátásban és a vállalkozásában használt eszközök, gépek és segédanyagok teljes palettáját.

Cégünk sikerének titka, hogy Partnereink azon Vállalkozások, Gazdálkodók, Magánszemélyek, akik nyereségérdekeltek, akik akár szaktanácsot, akár terméket vásárolnak, értékelik a kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat.

A kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat pedig vállalatunk részéről a szolgáltatások színvonala, a kínált termékek kedvező ár/érték aránya mellett munkatársaim garantálják, akik nem egyszerűen csak értik és végzik a munkájukat, hanem láthatóan kedvelik is!

E rövid bevezető gondolatok jegyében ajánlom magunkat és termékeinket!
Csókás András

ügyvezető


› Kapcsolattartó: Angeli Patrick

› catering@csokas.hu

› +36-70/322-8040

(c) 1995-2018 - All rights reserved. Catering.Csokas.hu

Készítette: Weboldal-Center